Aktuality

Lidl Čistinka na Sídlisku pri Prameni je otvorená!

IMG_5067

Dnes sme oficiálne otvorili našu novú Lidl Čistinku! Tento krásny priestor sme vyhrali vďaka vašej obrovskej podpore, a to vďaka takmer 190 tisícom hlasom.

Obrovská vďaka patrí všetkým, ktorí nás podporili, vrátane mnohých miest a obcí, ako Hurbanovo, Spišská Nová Ves, Kežmarok a mnohých ďalších. Vaše hlasy a podpora nám pomohli získať tento jedinečný priestor pre oddych, hry a stretnutia.

Čo je Lidl Čistinka?

Lidl Čistinka je unikátny mestský park, ktorý kombinuje štyri prepojené moduly, každý s vlastnou funkciou a charakterom. Základom parku sú štvorec s rozmermi 12x12m a 15x15m, čo umožňuje flexibilné usporiadanie podľa potrieb priestoru a komunity. Čistinka tak ponúka priestor na oddych, hry, stretávanie sa s priateľmi a poznávanie prírody.

Každý modul je starostlivo navrhnutý, aby vyhovoval potrebám všetkých vekových kategórií. Či už si chcete oddýchnuť na lavičke, zahrať sa s deťmi, alebo sa niečo nové naučiť o prírode, Lidl Čistinka je miesto pre vás.

Ďakujeme vám všetkým za vašu energiu, hlasy a spoluprácu! Príďte si užiť tento nový zelený priestor a stráviť príjemné chvíle na našej Lidl Čistinke!

Galéria